Peppa pig speelgoed voor nog meer speelgenot voor de kinderen thuis

Haast alle kinderen zijn dol op de Peppa pig tekenfilm die ze op de tv kunnen bewonderen. Daar zien ze Peppa pig met haar familie en vele vriendjes die verschillende soorten leuke avonturen beleven. Deze avonturen kunnen ze nu ook thuis voortzetten met de creatieve en interessante Peppa pig speelgoed. In de tv serie maken de kinderen kennis met Peppa pig en haar familie Pappa en Mamma Pig en broertje George. Ook maken ze kennis met haar leuke vriendinnetjes: Delphne Aap, Zoe Zebra en Emily Olifant.

Haal Peppa pig speellgoed in huis

Om de kinderen nog meer te laten genieten van van Peppa pig met haar familie en vriendinnetjes dan kan je de Peppa pig speelgoed in huis halen en kunnen de kinderen hun eigen fantasie gebruiken om nog meer leuke avonturen te beleven of om de avonturen van de tv na te spelen. In het assortiment vind je heel veel leuke Peppa pig speelgoed waar de kinderen absoluut van zullen houden.

Peppa Pig – Familiehuis

De kinderen zullen zich zeker amuseren met het familiehuis van Peppa pig. In het huis van Peppa pig val er heel veel te ontdekken. Het is heel indrukwekkend en heeft zelfs zes kamers. Het heeft een zolder, een slaapkamer, keuken badkamer en een studeerkamer. Ook heeft het een woonkamer en staan er ook nog genoeg meubelstukken. Je krijgt er ook een leuke Peppa pig figuurtje bij. Hiermee kunnen de kinderen alle kanten op zoals de deur openen om de gasten binnen te laten.

In de keuken kunnen doen alsof ze lekker aan het koken zijn. Of ze kunnen Peppa pig klaar maken om naar bed te gaan. Laat haar eerst baden in de badkamer en laat haar lekker slapen in een comfortabel stapelbed dat staat in de slaapkamer van Peppa pig en haar broertje George. De zolder kan door Mama pig gebruikt worden om te werken en is er ook een passpiegel die Peppa pig kan helpen om zich bijvoorbeeld klaar te maken voor een feestje. De Peppa pig fans zullen precies weten wat te doen  met het Peppa pig familie huis en zullen ze uren lang plezier beleven.