De 3 bedste plus size leggings

Hvad end din størrelse er, kan det ofte være svært at finde de rette leggings. Der er en hårfin balance mellem komfort og pasform og her er det vigtigt at leggings har den rette mængde stretch. De må hverken være for løse eller stramme. Samtidig er kvaliteten vigtigt, for at undgå at stoffet bliver gennemsigtig og så de samtidig holder den ønskede facon efter vask.

For en kvinde med kurver kan det at gå i leggings derfor være noget man helt undgår, fordi man ikke kan finde nogle man føler sig komfortabel i. Vi mener ikke at man bør udelukke leggings på baggrund af ens størrelse og former, vi mener derimod at man skal lære at finde den rette model. Der er rigtige mange plus size brands, som har fokus på at gøre mode tilgængelig for alle størrelser og flere af disse brands, er lykkedes rigtig godt med deres plus size leggings.

Leggins laves i mange forskellige typer og stilarter, hvilket gør til at de kan bruges til både sport, hverdags- og arbejdsbrug. Her er de bedste brands, når det kommer til produktion at leggins i plus size størrelser.

1.    Festival Denmark

Festival er et dansk brand som har specialiseret sig i at lave strømpebukser og leggings til kvinder med former. Mærket har eksisteret i mere end 70 år og deres store kendskab til plus size mode, gør dem til et af de førerende brands på markedet.

Deres plus size leggings er perfekte under sommerkjolen og har et elegant look grundet den høje kvalitet. De laves i et stort udvalg af farver, for at matche din garderobe bedst muligt. Deres luksus leggins har en såkaldt 3D effekt, der hjælper til at udjævne dine former og dermed give et perfekt look.

2.    Cassiopeia

Cassiopeia er en anden favorit af vores. Ud over deres fine sommerkjoler, producerer de også leggins, som lever op til forventningerne om pasform og komfort. Kvaliteten er i top og det gør Cassiopeia’s leggings unikke er deres smukke print og farver.

3.    Nanna XL

Nanna XL er er andet dansk brand, som har fanget vores interesse. Vi er specielt imponeret over deres leggings som fungerer rigtig godt til både arbejde og hverdagsbrug, grundet deres neutrale farver og det lidt tykkere materiale. Deres leggings har masser af stretch og kvaliteten er i top. Deres model Basta2 kommer i en 3/4 længde, hvilket gør dem til et oplagt valg i sommermånederne.