3 Grunner til at du trenger en møteplanlegger 

Det å gå i møter er en viktig del av det å jobbe bra sammen med de man jobber sammen med, både på et personlig plan og når det kommer til prosjektene man jobber sammen på. Det er nemlig mye man kan vinne på å jobbe mer effektivt sammen. Men det å gå i møter er også noe som kan opplevelse som både irriterende og unødvendig for mange – ofte fordi møtene er dårlig planlagt og det ikke alltid er så klart hva man faktisk skal, noe som ender med å føre til at man kaster bort viktig tid på noe som kunne vært unngått. Men møter er viktige, så hvordan fikser man dette? 

En del av svaret på dette er å bruke en effektiv og innholdsrik møteplanlegger. Når du gjør dette, øker nemlig sannsynligheten for at du faktisk får booket møter på en måte som gjør at alle føler at de vet hva som skal skje og ikke minst hva som kreves av dem – og at alt er i orden når man kommer dit. Det å vente på utstyr eller annet som ikke er der, eller ikke funker, er ikke verdt noens tid akkurat. 

Slik optimerer du møtebookingen deres 

Vi har lovet dere 3 grunner til at du trenger en møteplanlegger, og her kommer disse. 

Det er mer effektivt. Dette betyr at du sparer både tid og penger på en naturlig del av den jobben du skal gjøre, noe som resulterer i at du får bedre tid til å gjøre ting som er mye viktigere enn å bruke tid på møtebooking. 

Du kan ordne alt ett sted. Dette betyr at du slipper å bruke flere systemer når du skal booke for eksempel utstyr og annet, og det gjør at det rett og slett blir mindre frustrerende for den som har ansvaret og ikke minst blir det enklere for de som kommer til møtet å stole på at alt er i orden, fordi alt gjøres i samme system. 

Det gjør det enklere å inkludere folk som kommer til å delta fysisk og de som kommer til å delta via nettet.